KUŘECÍ STEAK PO PROVENSÁLSKU SE SMAŽENÝMI BATÁTAMI

ČAS NA PŘÍPRAVU

  • Příprava: 10 min
  • Vaření: 20 min

POČET PORCÍ

  • 2 porce

SUROVINY

  • 2 porce steaků z horních kuřecích stehen
  • 1 - 2 batáty
  • koření nebo sůl typu americké brambory
  • provensálské koření
  • sůl, pepř
  • olivový olej

PŘÍPRAVA

Batáty zbavíme slupky, nakrájíme na kolečka, osolíme a okořeníme kořením na americké brambory, položíme na plech vyložený pečícím papírem a polejeme olivovým olejem. Dáme do trouby asi na 200 stupňů a pečeme doměkka. V polovině pěčení otočíme. Maso osolíme, posypeme provensálským kořením, zakápneme olivovým olejem a necháme chvíli marinovat. Poté ugrilujeme na grilu nebo pánvi z obou stran. Podáváme s grilovanou nebo čerstvou zeleninou.

Tato sekce je nyní zamčená.

  1. Pokud nejste členy programu, vstupte do něj zde.
  2. Pokud již jste členy programu, přihlaste se zde.

 
« První jídlo Třetí jídlo »

© 2014-2025

Realizace: CCN plus s.r.o.