QUINOA SALÁT

ČAS NA PŘÍPRAVU

  • Příprava: 10 min
  • Vaření: 20 min

POČET PORCÍ

  • 2 porce

SUROVINY

  • šálek quinoy černé
  • hrst cherry rajčátek
  • jarní cibulka
  • 2 hrsti rukoly + může být i jiný listový salát např. polníček
  • bylinková sůl
  • olivový olej, lněný olej
  • 1 pomeranč
  • citron

PŘÍPRAVA

Quinou nejdříve propláchneme ve vroucí vodě a poté vaříme ve dvou a půl násobném množství vody asi 15 minut. Necháme vychladnout. Rajčata, pomeranč i cibulku nakrájíme a smícháme s rukolou a s olivovým a lněným olejem a trochou šťávy z citronu a pomeranče, osolíme. Do základu salátu přidáme vychladlou quinou a dle potřeby použijeme bylinkovou sůl.

Tato sekce je nyní zamčená.

  1. Pokud nejste členy programu, vstupte do něj zde.
  2. Pokud již jste členy programu, přihlaste se zde.

 
« První jídlo Třetí jídlo »

© 2014-2025

Realizace: CCN plus s.r.o.