SALÁT Z GRILOVANÉ ZELENINY S HOUBAMI

ČAS NA PŘÍPRAVU

  • Příprava: 10 min
  • Vaření: 20 min

POČET PORCÍ

  • 2 porce

SUROVINY

  • grilovaná zelenina - lilek, cuketa, paprika, cibule …
  • paprika
  • 2 hrsti zelených salátových listů
  • lněný olej (lze nahradit olivovým nebo avokádovým olejem)
  • hrst žampionů
  • petržel plocholistá
  • rajčata
  • bylinková sůl

PŘÍPRAVA

Do salátu můžeme využít zbytky grilované zeleniny z předchozích recetptů a jídel. Pokud nemáme, můžeme si narychlo na pánvi osmahnout kousky cibule, šalotky, lilku a cukety. Na pánvi také krátce osmahneme očistěné a nakrájené žampiony. Necháme chvíli vychladnout. Papriku a rajčata nakrájíme na kousky a smícháme se zeleninou a houbami. Zakápneme olejem, posolíme bylinkovou solí a promícháme. Podáváme s listovým salátem, lze však doplnit i volským okem nebo ztraceným vejce 2-3ks na osobu.

Tato sekce je nyní zamčená.

  1. Pokud nejste členy programu, vstupte do něj zde.
  2. Pokud již jste členy programu, přihlaste se zde.

 
« Druhé jídlo Recepty 11. den »

© 2014-2025

Realizace: CCN plus s.r.o.