HOVĚZÍ NUDLIČKY S FAZOLOVÝMI LUSKY

ČAS NA PŘÍPRAVU

  • Příprava: 10 min
  • Vaření: 45 min

POČET PORCÍ

  • 2 porce

SUROVINY

  • 500 g hovězího masa
  • 1-2 lžíce sádla mangalica
  • 80 g slaniny
  • pepř, sůl
  • 200 g čerstvých fazolových lusků

PŘÍPRAVA

Hovězí nakrájíme na nudličky, osolíme a vydatně opepříme. Na pánvi si rozehřejeme tuk a maso na něm osmahneme spolu se slaninou na kostičky, podlijeme vodou a dusíme doměkka. Až je maso měkké přidáme fazolky a ještě krátce podusíme. Podáváme s čerstvou zeleninou.

Tato sekce je nyní zamčená.

  1. Pokud nejste členy programu, vstupte do něj zde.
  2. Pokud již jste členy programu, přihlaste se zde.

 
« Druhé jídlo Recepty 12. den »

© 2014-2025

Realizace: CCN plus s.r.o.