OMELETA SE ŠUNKOU GLOBUS A ZELENINOU

ČAS NA PŘÍPRAVU

  • Příprava: 5 min
  • Vaření: 15 min

POČET PORCÍ

  • 2 porce

SUROVINY

  • 4 - 5 plátků šunky Globus
  • 4 vajíčka
  • 1 jarní cibulka
  • ghí máslo, olivový olej
  • bylinková sůl, pepř
  • paprika
  • listový salát

PŘÍPRAVA

Na Ghí másle orestujeme na pánvi na kolečka nakrájenou cibuli, poté přidáme na kousky natrhaný prošuto, na kousky nakrájenou papriku, osolíme a opepříme a chvíli orestujeme. Poté zmírníme teplotu a nalejeme na pánev rozšlehaná vejce a za mírnější teploty necháme usmažit omeletu. Pánev můžeme také přendat do trouby a nechat dopéct v troubě. Podáváme s listovým salátek a nakrájenou zeleninou.

TIP:

Omeletu si můžeme udělat na tisíc způsobů, tak jak nám vyhovuje. Můžeme použít zbytky masa, šunky a zeleniny a udělat si tak skvělé jídlo za pár minut.

Tato sekce je nyní zamčená.

  1. Pokud nejste členy programu, vstupte do něj zde.
  2. Pokud již jste členy programu, přihlaste se zde.

 
« Druhé jídlo Recepty 22. den »

© 2014-2025

Realizace: CCN plus s.r.o.