VAJEČNÁ TORTILA S KUŘECÍM MASEM
ČAS NA PŘÍPRAVU
- Příprava: 10 min
- Vaření: 15 min
POČET PORCÍ
- 1 porce
SUROVINY
- 2 vejce
- hrst kuřecího masa z vývaru, případně kuřecí prso
- kokosový olej
- 1 cibule
- 1 rajče
- 1 paprika
- hrst polníčku
- listový salát
- gyros koření
- bylinková sůl, pepř
PŘÍPRAVA
Ze dvou vyšlehaných vajíček, bylinkové soli a pepře (nešetříme) uděláme na pánvi omeletu. Vyndáme a na pánvi orestujeme polovinu cibulky do zlatova, přidáme maso, gyros koření a orestujeme, podle chuti dosolíme a opepříme. Kořením nešetříme, a maso orestujeme naprudko aby mělo chuť a strukturu gyrosu. Zeleninu nakrájíme na kousky, cibuli na kolečka. Do omelety naservírujeme maso a přidáme zeleninu jako bychom dělali tortillu. Podáváme se zeleninou.
Tato sekce je nyní zamčená.