VAJEČNÁ TORTILA S KUŘECÍM MASEM

ČAS NA PŘÍPRAVU

  • Příprava: 10 min
  • Vaření: 15 min

POČET PORCÍ

  • 1 porce

SUROVINY

  • 2 vejce
  • hrst kuřecího masa z vývaru, případně kuřecí prso
  • kokosový olej
  • 1 cibule
  • 1 rajče
  • 1 paprika
  • hrst polníčku
  • listový salát
  • gyros koření
  • bylinková sůl, pepř

PŘÍPRAVA

Ze dvou vyšlehaných vajíček, bylinkové soli a pepře (nešetříme) uděláme na pánvi omeletu. Vyndáme a na pánvi orestujeme polovinu cibulky do zlatova, přidáme maso, gyros koření a orestujeme, podle chuti dosolíme a opepříme. Kořením nešetříme, a maso orestujeme naprudko aby mělo chuť a strukturu gyrosu. Zeleninu nakrájíme na kousky, cibuli na kolečka. Do omelety naservírujeme maso a přidáme zeleninu jako bychom dělali tortillu. Podáváme se zeleninou.

Tato sekce je nyní zamčená.

  1. Pokud nejste členy programu, vstupte do něj zde.
  2. Pokud již jste členy programu, přihlaste se zde.

 
« Druhé jídlo Recepty 25. den »

© 2014-2025

Realizace: CCN plus s.r.o.