VEPŘOVÝ/HOVĚZÍ VÝVAR S JÁTROVÝMI KNEDLÍČKY GLOBUS

ČAS NA PŘÍPRAVU

  • Vaření: 30 min

POČET PORCÍ

  • 2-4 porce

SUROVINY

  • hovězí nebo vepřový vývar Globus
  • játrová zavářka Globus
  • mražená zelenina
  • polévkové koření

PŘÍPRAVA

Dnešním tipem na polévku nechceme nahradit klasickou přípravu vývaru, na který jste patrně zvyklí. Nicméně čas od času se všichni dostaneme do časového presu a v takovém případě je zde možnost sáhnout k předpřipraveným surovinám. Vývar si zředíme, přidáme játrovou zavářku a mraženou zeleninu a polévka je hotová.

TIP:

Do polévky můžete na zahuštění přidat i Quinou, o které jsme si řekli již v minulých dnech.

Tato sekce je nyní zamčená.

  1. Pokud nejste členy programu, vstupte do něj zde.
  2. Pokud již jste členy programu, přihlaste se zde.

 
Druhé jídlo »

© 2014-2025

Realizace: CCN plus s.r.o.