SEKANÁ GLOBUS S GRILOVANOU ZELENINOU

ČAS NA PŘÍPRAVU

  • Příprava: 5 min
  • Vaření: 5 min

POČET PORCÍ

  • 2 porce

SUROVINY

  • sekaná Globus
  • grilovaná zelenina - lilek, cuketa, paprika, cibule …
  • 2 hrsti zelených salátových listů
  • olivový olej
  • hrst žampionů
  • bylinková sůl

PŘÍPRAVA

Na pánvi osmažíme kousky cibule, šalotky, lilku a cukety. Na pánvi také krátce osmahneme očistěné a nakrájené žampiony. Necháme chvíli vychladnout. Papriku a rajčata nakrájíme na kousky a smícháme se zeleninou a houbami. Zakápneme olejem, posolíme bylinkovou solí a promícháme. Podáváme se sekanou Globus, kterou si rovněž můžeme ohřát.

TIP:

Lilek je třeba nakrájet na kolečka a osolit, nechat 5min působit a přebytečnou vodu a sůl vysušit papírovým ubrouskem či utěrkou, aby se zbavil hořkosti a byl chuťově lahodný. Kdo lilek nezná, pak vězte, že chutná trošku jako houba. Dobrou variantou je také jej osmažit s česnekem a olivovým olejem.

Tato sekce je nyní zamčená.

  1. Pokud nejste členy programu, vstupte do něj zde.
  2. Pokud již jste členy programu, přihlaste se zde.

 
« Druhé jídlo Recepty 5. den »

© 2014-2025

Realizace: CCN plus s.r.o.