KUŘECÍ MEDAILONKY S CELEROVÝMI A MRKVOVÝMI HRANOLKAMI

ČAS NA PŘÍPRAVU

  • Příprava: 15 min
  • Vaření: 25 min

POČET PORCÍ

  • 2 porce

SUROVINY

  • 300 g kuřecích prsou
  • 2-3 plátky celeru nakrájené na hranolky
  • 4 větší mrkve nakrájené na hranolky
  • cibule
  • hořčice
  • olivový olej olej nebo kokosový olej
  • bylinková sůl
  • pepř

PŘÍPRAVA

Celer a mrkev nakrájíme na hranolky (lze také nakrájet jen na malé kousky), osmažíme na oleji v širším kastrolu a prozatím vyjmeme.

Tato sekce je nyní zamčená.

  1. Pokud nejste členy programu, vstupte do něj zde.
  2. Pokud již jste členy programu, přihlaste se zde.

 
« Druhé jídlo Recepty 6. den »

© 2014-2025

Realizace: CCN plus s.r.o.